Oferta apartamente 3-4 camere - la efectuarea curateniei generale, oferim cadou spalarea GRATUITA a unui covor / saltea

Curatare canapele | Curatat canapele la domiciliu | Curatare canapele stofa | Curatare canapele textile

Curatarea canapelelor este un proces foarte amanuntit si nu foarte multe persoane cunosc ca o canapea este „un sac” ce depoziteaza foarte multe bacterii, acarieni, sau alte impuritati pe care nu le vedem cu ochiul liber. Este foarte recomandat sa se curete canapeaua textile, canapeaua de piele sau alt tip de canapea de cel putin o data pe luna.

Firma CuratareZilnica.ro dispune de toata aparatura necesara pentru ati transforma canapeaua veche din spatiu de locuit, intr-o canapea curata, fara bacterii, deci fara sa va puna sanatatea in pericol.

Canapelele, fotoliile si saltelele sunt printre cele mai intens folosite obiecte dintr-o locuinta. Ele pot acumula insa praf, microbi, acarieni, par de animale si chiar mucegai. De asemenea, se pot pata sau impregna cu diverse mirosuri cu usurinta.

Atunci cand facem curatenie in casa, spalam baia, curatam bucataria, dar patul, salteaua sau canapeaua parca nu exista. Schimbam doar asternuturile si gata, avem senzatia ca am terminat. Nu este asa si acestea trebuie sa ne dezinfectam cu mare bagare de seama.

Suna acum 0711.958.877