Oferta apartamente 3-4 camere - la efectuarea curateniei generale, oferim cadou spalarea GRATUITA a unui covor / saltea

Servicii calitative de curatenie

Curatenie profesionala

A inceput dintr-o pasiune nebuna si s-a transformat intr-o afacere de succes. Asa am aparut noi pe piata din Bucuresti si Romania.

Curatam

Curatenia o facem noi, iar distractia va apartine ! ! !

Preturi

Practicam preturi pentru toate buzunarele.

Contact

Sunati-ne si va vom convinge ca suntem profesionisti.

Servicii Curatenie

Nu te-ai saturat sa faci curatenie in casa si dupa un timp se face iar dezordine? Timpul tau este foarte pretios in acest moment si nu merita sa-l irosesti pe lucruri neesentiale. Suna-ne si te vei convinge ca noi suntem in acesta bransa, sa-ti facem o curatenie generala sau o intretinere la preturi foarte bune.

Curatenie Generala

Misiunea echipei CuratenieZilnica.ro este una foarte benefica si simpla, aceea de ati usura viata si confortul in casa, vila, la munca sau oriunde este nevoie de o curatenie generala sau de o intretinere. Bucurate de toate beneficiile pe care noi le oferim la preturi competitive.

Fericirea ta conteaza

Ne bucuram sa facem curatenie generala pentru apartamente mici, mari, vile rezidentiale sau case de locuit. Oriunde ne deplasam, ne facem treaba cu o mare placere si dariure totala.

Curatenie firme

Avem oferte pentru toate afacerile pe care le desfasurati. Nu conteaza ca este o firma mare sau o firma mica, noi oferim o gama de servicii curatenie birouri pentru toate buzunarele.

Suna acum 0711.958.877